Wegmarkeringen worden uitgevoerd door een innovatief bedrijf dat nauw verbonden is met onze groep, wij staan garant voor verkeersveiligheid. Door de groeiende drukte op onze wegen wordt verkeersveiligheid iedere dag belangrijker in onze samenleving.

Voor wegmarkering zowel thermoplast dan wel verf of een combinatie hiervan bent u vanaf heden bij ons aan het juiste adres. Hagel nieuw materieel van de hoogste kwaliteit, gespecialiseerd en technisch goed geschoold personeel en altijd een scherp tarief.

U kunt ons inschakelen voor onder meer wegmarkeringen en belijningen.

Bij het aanbrengen van wegmarkering en belijning letten wij op alle details. Wij zijn door onze hoogwaardige producten, kwaliteit, service en flexibiliteit een goede, zo niet de beste partner voor al uw markeringen, op velerlei soorten verhardingen, zoals asfalt, beton, straatwerk, etc.

Wij kunnen door onze airless machines zowel buiten als binnen wegmarkering spuiten. Ideaal dus voor de openbare ruimte, maar ook voor parkeergarages of overdekte opstelplaatsen als bedrijfs- of fabriekshallen.

Maar ook voor thermoplastische markeringen bent u aan het goede adres. De kwalitatief superieure machines van Hofmann en het specialistische personeel zorgen ervoor dat wij de juiste partner voor u zijn.

Contactgegevens

Mens en Groep

Rijksstraatweg 165
2024 DE  Haarlem
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

Toelatingsnummer Justis: ND-4122
K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2020 Mens en Groep