...

Mens en Verkeer werkt met gekwalificeerde mensen en voert werkzaamheden uit volgens de hoogst mogelijke normen. Uitvoering van uw opdracht wordt altijd even adequaat als zorgvuldig opgepakt. Met de beste mensen zijn wij efficiënt, effectief en flexibel bij het uitvoeren van onze werkzaamheden in uw project.

Wij plaatsen uw tijdelijke verkeersvoorzieningen snel en vakkundig. Dit kunnen we omdat we beschikken over voldoende vakmensen. Mocht er na de plaatsing iets mis gaan, dan is onze servicedienst snel ter plaatse. 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wij plaatsen de verkeersvoorzieningen in samenwerking met een partner binnen onze groep. De benodigde materialen kunnen echter ook door derden worden gehuurd. Wegbeheerders en andere bedrijven kunnen op deze manier steeds op een kostenverantwoorde manier beschikken over materialen die aan de laatste eisen en voorschriften voldoen. Uw voordeel is dat u zelf niet hoeft te investeren.

Uiteraard kunnen wij voor u ook de permanente verkeersmaatregelen uitvoeren. Ons personeel is ervaren in het plaatsen van RVV-bebording. Tevens het plaatsen ANWB bebording behoort tot onze dagelijkse activiteiten.

Contactgegevens

Mens en Groep

Maxwellstraat 11
1976 AD IJmuiden
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2023 Mens en Groep