...
DEF 13

Verkeersregelaars bij infra werkzaamheden

De Nederlandse wegen worden constant verbeterd en uitgebreid. Wegwerkzaamheden leveren vaak extra verkeershinder op. Op het moment dat er aan de weg gewerkt wordt, zijn de verkeersregelaars van de Mensengroep in staat om het oponthoud tot een minimum te reduceren.

Onze verkeersregelaars zijn goed in staat om pro-actief op verkeerssituaties te reageren, maken gebruik van de juiste hulpmiddelen en hebben een publieksvriendelijke aanpak. 

De Mensengroep heeft jaren ervaring bij infra werkzaamheden, zowel bij complete afsluitingen als met het overnemen van verkeerslichten of het om en om laten rijden over één rijstrook. De verkeersregelaars beschikken over de juiste kleding en materialen, denkt u hierbij aan lampen, communicatiemiddelen of een fluit. Kleding en materiaal voldoen aan de eisen van CROW
Onze verkeersregelaars krijgen allemaal een gedegen cursus waarna ze met een certificaat en een verkeerspas de weg op gaan. 

Het is van groot belang dat het verkeer soepel doorstroomt en de juiste weg wordt gewezen of dat het verkeer wordt omgeleid zo dat onnodige opstopping en dus ergernis ontstaat.

Contactgegevens

Mens en Groep

Maxwellstraat 11
1976 AD IJmuiden
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2023 Mens en Groep