375675_8818

Receptioniste

Een receptioniste op afroep, of een vast gezicht.

Wilt u optimaal bereikbaar zijn of uw klantencontacten professionaliseren, maar wilt u wel maximaal flexibel blijven? Mens en Services voorziet u in de juiste receptiemedewerker op afroep. Wij bieden u de zekerheid van vast en deskundig personeel, zonder dat u het risico van een vast contract hoeft te nemen.

Mens en Services kan zorg dragen voor de inzet van medewerkers op  afroep. Hierbij garandeert Mens en Services continuïteit van de  personele bezetting en dienstverlening.

Wij zullen een aantal medewerkers uit onze pool  (receptionistes) selecteren, deze kunnen op afroep worden ingezet voor de functie van  telefoniste / receptioniste bij uw organisatie. Deze medewerkers worden ingewerkt, zodat zij goed op de hoogte zijn van de werkwijzen binnen uw  organisatie.

De voordelen van detachering / inhuren van uw frontoffice:

  • 100% bezetting: ook bij ziekte, vakantie en in drukke periodes
  • Wel vaste krachten, geen vaste contracten
  • Snel extra inzet bij drukke momenten, tijdelijke opdrachten of langdurig verlof

Zorgvuldige voorselectie

Mens en Services selecteert bij de werving en selectie verder dan het cv. Naast opleiding en werkervaring vinden we andere zaken minstens zo belangrijk.

Ook bezetting bij ziekte en vakantie

U wilt zeker weten dat uw front office altijd bemand is, ook bij ziekte en vakantie? Wij kunnen ook afspraken maken over een 100% bezetting. Wij zorgen dan dat er altijd iemand voorbereid om in te springen als dat nodig is.

Contactgegevens

Mens en Groep

Rijksstraatweg 165
2024 DE  Haarlem
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

Toelatingsnummer Justis: ND-4122
K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2018 Mens en Groep