Mens en Beveiliging is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen en -projecten.

Ook projecten welke zich in de opleverfase bevinden, beveiligen wij met regelmaat. Vaak blijkt dat zodra er kostbare zaken in panden worden aangebracht, dit de bijzondere interesse wekt van dieven.

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van  bouwmaterialen maar ook van vernielingen en sabotage van de  bouwprojecten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade  op maar ook indirecte schade zoals vertraging van de  werkzaamheden. Mens en Beveiliging heeft verschillende mogelijkheden om  dit te voorkomen en het bouwproject optimaal te beveiligen. Daarnaast kunnen de beveiligers van Mens en Beveiliging ook voor andere (veiligheids) werkzaamheden  ingezet worden zoals toezicht op het gebruik van verplichte  veiligheidsmiddelen (PBM), bezoekers- en leveranciersregistratie en visitatie  van eigen medewerkers en die van leveranciers en onderaannemers.

Als specialistisch dienstverlener in beveiligingsdiensten voeren we veel opdrachten uit in de bouwwereld. We hebben hierdoor veel ervaring en kennis opgedaan in dit specifieke werkveld. Wij verzorgen de complete beveiliging van uw bouwplaats met onze vakmensen. Wij zijn no nonsens en betrouwbaar. Wij willen u graag uw zorg wat betreft beveiliging uit handen nemen. Daardoor kunt u zich bezig houden met uw primaire processen en hoeft u zich niet druk te maken over de beveiliging van uw project(en). De inzet van de beveiligers is per bouwproject verschillend. Dit hoeft  niet alleen in de avond- en nachturen te zijn maar ook op de dag en in  het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwplaats voor controle,  toezicht en het beveiligen van de eigendommen en goederen. Verder kan de  mobiele surveillancedienst van Mens en Beveiliging een sluitronde uitvoeren om het gehele terrein af te sluiten aan het einde van de werkdag.

Wij vinden de communicatie met de projectleiding en medewerkers van de aannemer en onderaannemers erg belangrijk en zien dat dit ook erg gewaardeerd wordt bij onze huidige opdrachtgevers. Wij zullen dan ook met regelmaat de locatie bezoeken. Borging van onze dienstverlening begint met goede afspraken over verantwoordelijkheden. Ten aanzien van de gehele dienstverlening heeft u één aanspreekpunt. Dus geen verantwoordelijkheden die worden doorgeschoven of miscommunicatie. Dat geld voor onze dagelijkse beveiligingswerkzaamheden, onze back office activiteiten, maar ook voor het commerciële traject. Wat we u offreren maken we waar in praktijk, daar staan we voor!

Onze beveiligers hebben diverse opleidingen & cursussen gevolgd, welke specifiek gericht zijn op de bouw, zoals bijvoorbeeld VCA.

Contactgegevens

Mens en Groep

Rijksstraatweg 165
2024 DE  Haarlem
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

Toelatingsnummer Justis: ND-4122
K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2018 Mens en Groep