Ook voor beveiligingstechniek en de installatie hier van kan u terecht bij Mens en Beveiliging.

U kan bij ons terecht voor uw sloten en sleutelplan, een camera systeem, uw alarmsysteem. Graag brengen wij vrijblijvend offerte uit. Onderstaand treft u meer informatie over de producten waar wij mee werken:

Voor sloten sleutels en sluitplan maken wij gebruik van:

Mul-T-Lock is opgericht in 1973 en is een wereldwijde marktleider op het gebied van ontwikkeling, fabricage en productie van hoogwaardige beveiligingsproducten voor industriële, institutionele, commerciële en huishoudelijke toepassingen. Mul-T-Lock is in het bezit van honderden internationale patenten voor haar innovatieve producten, waaronder mechanische cilinders, sloten en hangsloten, elektromechanische sluitsystemen, computergestuurde assemblage- en sleutelfreesmachines en aanvullende accessoires. In de volledig geautomatiseerde Mul-T-Lock fabrieken werken bijna 500 hoog opgeleide personeelsleden en wordt gebruik gemaakt van de allerhoogste technologische ontwikkelingen in het machinepark, dat grotendeels in eigen beheer is ontwikkeld en gebouwd. Een uitgebreid scala van in de praktijk beproefde, hoogwaardige Mul-T-Lock beveiligingsoplossingen is in meer dan 100 landen op de markt en meer dan 100 miljoen gebruikers worden door 25.000 servicepunten over de gehele wereld ondersteund. Alle Mul-T-Lock producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen, zoals ISO9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPN en A2P Mul-T-Lock is een dochteronderneming van ASSA ABLOY; ’s werelds grootste fabrikant en distributeur van beveiligingsproducten met een jaarlijkse omzet van meer dan 3 miljard dollar en meer dan 30.000 werknemers. ASSA ABLOY is genoteerd aan de beurs in Stockholm.

Bandit Mistgeneratoren

“Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen.”

Met de Bandit mistgenerator welke aan uw alarm systeem kan worden gekoppeld wordt een geheel eigen en inmiddels uit de praktijk gebleken zeer effectieve benadering gevoerd op het terrein van actieve beveiliging. Wij laten u graag kennis maken met het product. Voor meer informatie of een live demonstratie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Contactgegevens

Mens en Groep

Rijksstraatweg 165
2024 DE  Haarlem
T. 023 – 303 1015 (Landelijk 24 uur)
F. 023 – 529 8781

info@mensengroep.nl

Toelatingsnummer Justis: ND-4122
K.v.K.: 51738562
B.T.W.: NL.850149009.B01

Copyright © 2018 Mens en Groep